Unibet Bingo

100% upp till €150
Besök Sidan
Ladda ner
(2 votes, average: 2,00 out of 5)

Recension

Unibet bingo

Unibet, som driver Unibet bingo, startade sin verksamhet 1997 och bedriver olika sorters onlinegambling som vadhållning, livespel samt kasinoprodukter. Unibet bingo har sitt huvudkontor i Wimbledon i Storbritannien men har trots det Sverige som sin huvudaskliga marknad. Unibet har idag över 2 miljoner kunder i Sverige och övriga världen.

Att komma igång och spela på Unibet bingo

Det är inte speciellt svårt att komma igång och spela på Unibet bingo. Du öppnar och registrerar ett konto. Då fyller du i uppgifter och väljer användarnamn och lösenord. Lösenordet är viktigt då transaktioner mellan dig och Unibet bingo kommer att ske och då vill du känna dig trygg med att ingen räknar ut ditt lösenord. För att kunna registrera dig på Unibet bingo måste du vara över 18 år och får inte vara ombud för annan person.

Efter du registrerat ditt konto på Unibet bingo gör du din första insättning. Unibet bingo har en ”bank” i vänstra hörnet av skärmen. Där kan du gå in för att göra dina insättningar. Efter det tar det bara några minuter innan du är ingång med ditt spel och kan köpa bingobrickor. Du köper bingobrickor på Unibet bingo genom att helt enkelt trycka på ”Köp”-knappen.

På Unibet bingo startar nya spel hela tiden vilket gör att du sällan behöver vänta för att få komma igång och spela. I övre hörnet visas de nummer som dras, och om du har numret på en av dina brickor fylls detta automatiskt i av Unibet bingo.

De spelare som genom dragna, matchande siffror, fyllt det mönster som angetts vinner bingo. Om det är fler än en spelare som fyller mönstret samtidigt delar de på Unibet bingos vinstpott.

För att spela på Unibet bingo måste du ha flash installerat på din dator. Du slipper därmed att ladda ner något annat program till din dator utan kan spela direkt i din webbläsare. Flash kan du ladda ner direkt från Unibet bingo. Kolla även om din dator uppfyller de minimikrav som Unibet bingo rekommenderar.

Efter detta ska det inte uppstå några problem i spelandet på Unibet bingo. Skulle du mot förmodan bli nedkopplad från Unibet bingo behöver du inte oroa dig. Har du väl startat ett spel och betalt dina brickor fortsätter Unibet bingo ditt spel automatiskt och du kan hitta din eventuella vinst på ditt spelkonto nästa gång du loggar in.
Unibet bingo garanterar att dina insatta och vunna tillgångar är väl förvaltade.

Exempel på Unibet bingos spel

Unibet bingos Busenkelt: 10 kronor per spelbricka.
Unibet bingos Svenska Superjackpott: 20 kronor per spelbricka.
Unibet bingos Svenska lunchbingo: 10 kronor per spelbricka.
Unibet bingos Skandinaviska superbingo: 20 kronor per spelbricka.
Unibet bingos JP 60 SEK: 10 kronor per spelbricka.
Unibet bingos Monster: 12 kronor per spelbricka.
Unibet bingos Snabba bingo: 2 kronor per spelbricka.

Unibet bingos chatt och hjälp

Unibet bingo har, i likhet med många andra som erbjuder bingo på nätet, en chatt där spelare kan umgås i och utanför spel. Chatten har administratörer som dels finns till hjälp i spel och andra frågor och dels arrangerar tävlingar och frågesporter.