Gratis Bingo

Hur du spelar gratis bingospel
Bingo är ett mycket populärt lotterispel som har gamla anor. Spelet i den utformning som vi känner det härstammar från Frankrike på 1800-talet. Bingo spelas av såväl unga som gamla runt om i världen. Med internet gjorde nätbingo sitt intåg. Skillnaden är inte särskilt stor mellan vanlig bingo i bingohall och de spel som erbjuds på nätet, om man bortser från att det faktiskt är möjligt att spela bingo gratis på internet, och vinna pengar utan att spendera ett öre. Dessutom är det möjligt att somliga bingosajter erbjuder dig pengar varje gång du använder spelkrediter. Oavsett om du väljer att spela gratisspel eller spel med bonuskredit finns det stora valmöjligheter.

Steg 1
Välj vilken sorts bingomjukvara du vill använda. Att ladda hem, eller inte ladda hem är frågan. Nästan alla bingosajter har bra mjukvara innehållande avancerade funktioner och kan nedladdas gratis. Detta är idealistiskt för de flesta bingospelare.

Steg 2
Undersök vilka typer av bingobelöningar som är tillgängliga. Det finns ett par grundmetoder som bingosajterna använder för att erbjuda gratisspel där du kan vinna riktiga pengar. En är att genom en bonus, där du om du sätter in bestämd summa kommer få en annan summa gratis på köpet. Den annan möjlighet innebär att du registrerar dig och sätter in gratispengar på ditt spelkonto, så att du har en möjlighet att prova om denna metod passar dig. Detta fungerar vanligen bara ett tag, men det finns så många bingosajter som erbjuder dylika bonusar att du kan spela väldigt länge utan att spendera ett öre.

Steg 3
Inte alla bingosajter tillåter medlemmar från alla länder. Det finns somliga som gärna ger dig bonusspel, men bara accepterar spelare från Amerika. Andra ställen som Bingo Hall, accepterar inte spelare som bor i just Amerika. Innan man laddar hem bingomjukvara är det av yttersta intresse att läsa på webbsidan eller ringa gratis supportnummer och ta reda på om de accepterar spelare från ditt område.

Steg 4
När du undersökt olika bingosajterna och använt de kriterier som beskrivs i steg ett till tre, så bör du hitta ett idealistiskt bingoställe som passar dina behov. Det kan vara bra att använda en bingoportal för att hitta andra bra platser att spela bingo på.
OnlineBingoAlerts.com är ett bra ställe för en ny bingospelare att börja på, särskilt om du vill hitta bra ställen att spela bingo gratis och ändå vinna riktiga pengar.

Steg 5
Ladda ner mjukvaran och öppna ett konto. Om du har valt att spela på en gratis flash-bingosajt, som inte kräver en nedladdning, får du hoppa över hälften av detta steg. Att ställa in ett konto är enkelt. Det finns vanligen ett enkelt formulär som frågar efter ditt namn, adress, telefonnummer och födelsedatum. Detta är den grundläggande information som vanligtvis ombeds..

Steg 6
Hämta din gratis bingopengar. Om du har valt att använda en matchande insättningsbonus eller en no deposit bonus som din metod för att spela gratis bingo, följer du instruktionerna på bingosidan för att få din gratis pengar.
Så spelar du progressiv Bingo 
Progressiv bingo är ett unikt sätt att spela ett klassiskt spel och eventuellt vinna en massa pengar. Till skillnad från vanlig bingo där bollar dras tills någon vinner, har progressiv bingo ett begränsat antal bollar och sedan höjer jackpotten varje runda om det inte finns någon vinnare. Ju längre spelet pågår, desto högre blir vinsten.
Här följer en steg för steg guide hur du spelar progressiv bingo..