Bingo bongo

100% upp till 1000kr
Besök Sidan
Ladda ner
(No Ratings Yet)

Recension

Bingo bongo

De senaste åren har spel gambling på Internet växt lavinartat. Den tveksamhet som fanns i Internets barndom är nu som bortblåst. Varje dag ansluter sig spelare till gamblingsidor som växer och blir fler. Bland dessa finns det självklart de som är mindre seriösa, vilket man bör försöka kolla upp ordentligt före man börjar spela. Men det finns flera väl etablerade och seriösa företag som bedriver gamblingverksamhet på Internet.
En sorts spel som verkligen blivit populärt är bingo, och en av de största sajterna som bedriver detta spel i dag är

Sajten är engelskspråkig och har – i likhet med många andra gamblingspel på Internet, då spelarna ska kunna slippa skatta för sina vinster - sin spellicens på Gibraltar. I allmänhet är det bra att kontrollera var en gamblingsajt håller till, då en hög skatt många gånger kan äta upp en spelvinst. Om du vinner pengar på en sajt med USA som bas kommer stora delar av vinsten att försvinna.
Om du känner dig trygg med engelska språket och vill komma åt högre vinstpriser än vad svenska motsvarigheter kan erbjuda är Bingo bongo definitivt ett alternativ.

Hur du kommer i gång på Bingo bongo
Du registrerar dig på Bingo bongo genom att fylla i formulär med namn, mejladress, bostadsadress samt valt användarnamn och lösenord.

Eftersom spel på Bingo bongo handlar om pengatransaktioner är det vettigt att välja sitt lösenord noga och göra det svårt att räkna ut.
När du är klar med din registrering hos Bingo bongo kan du börja spela. Hos Bingo bongo måste man ladda ner spelen till datorn för att kunna spela. Du kan välja mellan Bingo bongos klassiska 75 bollarsspel eller Bingo bongos mer avancerade 90 bollarsspel.
Något som är speciellt för Bingo bongo är att du kan spela i team och utmana andra team i bingo. Bingo bongo är också speciella med att de arrangerar en åtta dagar lång kryssning i Karibien för sina medlemmar. På denna kryssning umgås man, äter god mat och spelar bingo. Dock finns det bara ett sätt att få biljetter till detta arrangemang och det är via ett lotteri som arrangeras av Bingo bongo.
Ytterligare en speciell sorts tävling hos Bingo bongo är ”Bingo pays the bills”. Där får den som vinner sina räkningar för el, vatten och gas betald av Bingo bongo.
Bingo bongos bonusar
Som ny medlem på Bingo bongo får du 100 % bonus vid första insättningen. Detta gäller upp till £100. Annars har Bingo bongo ett poängsystem där man belönas ju mer trogen och engagerad man är. Ju längre du är med och spelar hos Bingo bongo ju mer poäng får du. Vid en viss punkt kan du sedan växla in poängen till pengar att spela för. Exempel på vad som ger poäng på Bingo bongo.
Bingo bongos registreringspoäng: när du registrerar dig får du 1000 poäng.
Bingo bongos värvningspoäng: om du värvar en kompis får du 5000 poäng.
Varje 1000 poäng på Bingo bongo ger £1 som sätts in på ditt spelkonto.